Beweeg jij je ook net als agent 007 op het moment dat je panty’s draagt? Dit om te voorkomen dat je thuis komt met een gatenkaas? Ja, dat herken ik. ’s Ochtends begin ik dan met het leuke idee om eens wat moeite te steken in mijn outfit. Ik trek vol goede moed een jurk uit de kast. Vervolgens zit het weer natuurlijk nooit mee (want hè het is wel Nederland) en ben ik toch echt een panty nodig om niet van iedereen een blik te ontvangen die zegt: “Met dit weer blote benen?”. Als ik vervolgens weer thuis kom, had ik inderdaad net zo goed voor blote benen kunnen kiezen, want gosh geen enkele panty lijkt mijn dag te overleven.

De ladder resist matt tights worden per 5 verkocht voor maar €4,00 en zijn verkrijgbaar bij de Primark

Nu zou ik hier natuurlijk niet zo over zeuren, als ik hier niet eindelijk een oplossing voor had gevonden: De ladder resistente panty’s van de Primark. En ik hoor je denken, de zoveelste panty die niet stuk zou moeten gaan? Nou ik heb aardig wat testen uitgevoerd (meestal zonder dat ik het zelf door had) en ze zijn daadwerkelijk ladder resistent. Door de speciale weefstructuur ontstaat er hooguit een klein zwart streepje, maar als je dit vergelijkt met de grote ladders die normaal ontstaan, valt dit in het niet. Je hoeft deze panty’s dus ook niet na 1 keer dragen weg te gooien. Ik zou zeggen laat de sluipende bewegingen maar aan agent 007 over en beweeg je vanaf nu voort als een echt bond girl.

Before

After, geen ladder maar een klein zwart streepje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey!

Hier is altijd iets dat jij leuk vindt.

Suggesties, tips of ideeën? Laat het me weten!

 

For the English site click here:

http://myrandomway.com/